Standard bezpieczeństwa żywności BRC jest wiodącą globalną marką. Opisuje standardy produkcji, pokazuje rozwiązania, wyznacza kierunki rozwoju.
Dlaczego warto wziąć udział?
W trakcie webinarium prowadzący zwróci uwagę na nowości oraz przekaże wskazówki i rozwiązania dla prawidłowej implementacji nowych wymagań. Dodatkowo podczas webinarium zostaną omówione kwestie, tj.:
- rozwój standardów pracy i bezpieczeństwa produktów poprzez wdrożenie kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji,
- system poufnego zgłaszania nieprawidłowości przez pracowników firmy,
- sprecyzowanie wymogów dotyczących stref produkcyjnych: high risk, high care, ambient high-care,
- rozszerzenie wymogów dotyczących monitorowania środowiska produkcyjnego – dla zakładów, które nie mają stref: high risk, high care, ambient high-care,
- ciągłe doskonalenie systemów bezpieczeństwa i ochrony żywności – obowiązek przeprowadzenia udokumentowanej analizy ochrony produktu przed celowym skażeniem (food defence).
Agenda
10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:10 – zajęcia webinaryjne
11:30 – sesja pytań i odpowiedzi
12:00 – podsumowanie i zakończenie webinarium
Prowadzący
Marta Siwiec – współpracuje z DNV GL od sześciu lat. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywności AR w Szczecinie, doświadczenie zdobyła w zakładach przetwórczych, w takich branżach jak: przetwórstwo mięsa, produkcja mieszanek przyprawowych i środków funkcjonalnych czy produkcja garmażeryjna.
Rezerwacje i zgłoszenia
Zgłoszenia na webinarium prosimy nadsyłać do dnia 20 maja 2019 r. do godziny 16:00. W dniu webinarium o godz. 09:00 do uczestników zostanie przesłany e-mail z linkiem do wydarzenia oraz instrukcją do zalogowania się na platformie. W razie pytań prosimy o kontakt: webinaria@dnvgl.com
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Pozostałe informacje
Udział w webinarium jest bezpłatny.
Koszt imiennego zaświadczenia o uczestnictwie to 50,00 zł netto (61,50 zł brutto).
Koszt nagrania z webinarium to 50,00 zł netto (61,50 zł brutto).