W ostatnich tygodniach ryzyko zakażenia wśród pracowników sektora spożywczego stało się poważnym problemem. Produkcja żywności w czasie pandemii utrzymała się na wysokim poziomie, co oznacza, że zarządzanie i ograniczanie ryzyka dla pracowników zarówno w miejscu pracy, jak i poza nim okazuje się dużym wyzwaniem. Dysponowanie solidnymi planami ciągłości działania teraz i w przyszłości, skoncentrowanymi na ochronie pracowników, ma kluczowe znaczenie zarówno dla bezpieczeństwa ludzi, jak i samej firmy.
Podczas webinarium postaramy się odpowiedzieć na pytanie, jak skuteczny proces zarządzania ryzykiem zakażeń może wesprzeć przediębiorstwa, oraz przedstawimy najważniejsze różnice między "gotową" a "dojrzałą" organizacją.
Kluczowe tematy:
- Wyzwania związane z ryzykiem zakażeń w przemyśle spożywczym;
- Zrównoważone procedury długotrwałej kontroli zakażeń;
- Budowanie dojrzałości w celu przygotowania się i zapobiegania przyszłym epidemiom;
- Jak uspokoić personel, klientów i interesariuszy oraz zbudować zaufanie.
Prowadzący
Joy Franks-Laing, Global Food & Beverage Director, DNV GL - Business AssuranceAileen Orr, Healthcare Lead, DNV GL - Business Assurance