DNV GL w Polsce

Wzrost współczynnika zakażeń COVID-19 wśród pracowników przemysłu spożywczego

Food production workers

Zapraszamy do udziału w międzynarodowym webinarium internetowym, które odbędzie się 22 lipca 2020 r. o godz. 15:00. Spotkanie odbędzie się w języku angielskim.

W ostatnich tygodniach ryzyko zakażenia wśród pracowników sektora spożywczego stało się poważnym problemem. Produkcja żywności w czasie pandemii utrzymała się na wysokim poziomie, co oznacza, że zarządzanie i ograniczanie ryzyka dla pracowników zarówno w miejscu pracy, jak i poza nim okazuje się dużym wyzwaniem. Dysponowanie solidnymi planami ciągłości działania teraz i w przyszłości, skoncentrowanymi na ochronie pracowników, ma kluczowe znaczenie zarówno dla bezpieczeństwa ludzi, jak i samej firmy.

Podczas webinarium postaramy się odpowiedzieć na pytanie, jak skuteczny proces zarządzania ryzykiem zakażeń może wesprzeć przediębiorstwa, oraz przedstawimy najważniejsze różnice między "gotową" a "dojrzałą" organizacją.

Kluczowe tematy:

  • Wyzwania związane z ryzykiem zakażeń w przemyśle spożywczym; 
  • Zrównoważone procedury długotrwałej kontroli zakażeń; 
  • Budowanie dojrzałości w celu przygotowania się i zapobiegania przyszłym epidemiom; 
  • Jak uspokoić personel, klientów i interesariuszy oraz zbudować zaufanie.

Prowadzący

Joy Franks-Laing, Global Food & Beverage Director, DNV GL - Business Assurance
Aileen Orr, Healthcare Lead, DNV GL - Business Assurance

Zarejestruj się na webinarium TUTAJ

W ostatnich tygodniach ryzyko zakażenia wśród pracowników sektora spożywczego stało się poważnym problemem. Produkcja żywności w czasie pandemii utrzymała się na wysokim poziomie, co oznacza, że zarządzanie i ograniczanie ryzyka dla pracowników zarówno w miejscu pracy, jak i poza nim okazuje się dużym wyzwaniem. Dysponowanie solidnymi planami ciągłości działania teraz i w przyszłości, skoncentrowanymi na ochronie pracowników, ma kluczowe znaczenie zarówno dla bezpieczeństwa ludzi, jak i samej firmy.

Podczas webinarium postaramy się odpowiedzieć na pytanie, jak skuteczny proces zarządzania ryzykiem zakażeń może wesprzeć przediębiorstwa, oraz przedstawimy najważniejsze różnice między "gotową" a "dojrzałą" organizacją.

Kluczowe tematy:

  • Wyzwania związane z ryzykiem zakażeń w przemyśle spożywczym; 
  • Zrównoważone procedury długotrwałej kontroli zakażeń; 
  • Budowanie dojrzałości w celu przygotowania się i zapobiegania przyszłym epidemiom; 
  • Jak uspokoić personel, klientów i interesariuszy oraz zbudować zaufanie.

Prowadzący

Joy Franks-Laing, Global Food & Beverage Director, DNV GL - Business Assurance
Aileen Orr, Healthcare Lead, DNV GL - Business Assurance

Zarejestruj się na webinarium TUTAJ