DNV GL w Polsce

BRC Global Standard for Food Safety v.7 - prezentacja zmian w standardzie

​Szkolenie ma za zadanie dostarczyć Państwu praktycznych informacji na temat zmian w normie BRC jakie wejdą w życie w roku 2015. Wszystkie nowe wymagania należy wdrożyć do czasu kolejnego audytu, jeśli jest on planowany po 1 lipca 2015 kiedy to nowa norma zaczyna obowiązywać.

Kontakt:

Masz pytania? Skontaktuj się z nami

TAK

Chcesz wziąć udział w tym szkoleniu?

ZAPISZ SIĘ
UDOSTĘPNIJ:
DRUKUJ:
Partner with DNV GL

Training Information

  • Długość szkolenia:

    1 dzień

  • Cena:

    600 zł netto

  • Dodatkowe informacje:

    Do ceny szkolenia należy doliczyć 23% podatku VAT zgodnie z obowiązującymi przepisami. Cena obejmuje koszty: materiałów szkoleniowych, wydania zaświadczenia, przerw kawowych oraz obiadu. Szkolenie w wersji "distance learining": Czas trwania: 2x3 godziny Cena szkolenia: 350 zł netto* Do ceny szkolenia należy doliczyć 23% podatku VAT zgodnie z obowiązującymi przepisami Cena obejmuje uczestnictwo w szkoleniu, zaświadczenie oraz materiały szkoleniowe - wersja elektroniczna prezentacji w formacie pdf.

Szkolenie ma za zadanie dostarczyć Państwu praktycznych informacji na temat zmian w normie BRC jakie wejdą w życie w roku 2015. Wszystkie nowe wymagania należy wdrożyć do czasu kolejnego audytu, jeśli jest on planowany po 1 lipca 2015 kiedy to nowa norma zaczyna obowiązywać. 

Każdy uczestnik szkolenia zdobędzie lub rozbuduje praktyczną wiedzę z zakresu wymagań systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg BRC 7 i przede wszystkim zapozna się ze zmianami w normie BRC w związku z publikacją nowego siódmego jej wydania oraz praktycznymi konsekwencjami tych zmian. Szkolenie pomoże w zrozumieniu nowych elementów normy a także zmienionych wymagań oraz zmodyfikowanych zasad oceny i certyfikacji według standardu BRC. Ma ambicje wspomóc Państwu zmodyfikować dokumentację systemu a także w zrozumieć główne obszary zainteresowania audytorów aby uniknąć najczęściej powtarzających się niezgodności podczas audytów certyfikacyjnych.

Odbiorcy szkolenia

Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych w firmach branży spożywczej za wdrażanie, nadzór, weryfikację, doskonalenie i aktualizację systemu zarządzania zgodnego z wymaganiami Global Standard for Food Safety (BRC Food).

Zawartość szkolenia:

  • Przegląd kluczowych wymagań standardu BRC 7 – nowe wymaganie Fundamental
  • Zapoznanie ze zmianami w nowej wersji normy BRC Gbal Standard for Food Safety v.7
  • Aktualne zalecenia właściciela standardu w zakresie interpretacji wymagań
  • Wskazówki dotyczące identyfikacji i klasyfikacji niezgodności
  • Konsekwencje zmian w normie dla dokumentacji systemu